High Coast Whisky-provning

Vi får besök av Peter Söderlind som är Senior Brand Ambassador på High Coast Whisky. Han kommer guida oss genom fem olika whiskies från hjärtat av Höga Kusten. Det blir berättelser och skrönor från en whiskyhistoria som börjar med världens största timmerskilje vilken fanns vid platsen för destilleriet. Peter är för övrigt också en av grundarna för Ådalens Industrimuseum, och skriver mycket av texterna för High Coast Whisky. Det blir en kväll med många historier och god mat & whisky.

Meny:

Förrätt

Hummersoppa med kräftor, hummermajonnäs, torkad tomat, & oststänger med kryddost

Varmrätt

Nattbakad oxe från Västernorrlandsgården med whiskypepparsås, svartrökt sidfläsk, & mandelpotatispuré

Dessert

Sticky toffee pudding med nykörd vaniljglass, & kolasås smaksatt med Berg från High Coast Whisky

730:-/pers

Boka

Varmt välkommen med din bordsbokning!


När: 24 mars, 2023
Pris:
730 kr/pers
Boka här