Vinkällaren

Knyt nya kontakter i vårt exklusiva affärsnätverk

Villa Marieberg byggdes i en tid när Sundsvall seglat upp som ett av Sveriges viktigaste handelscentrum. Mäktiga affärsmän gjorde stora affärer och firade framgångarna här. Villan är fortfarande en viktig knutpunkt för traktens näringsliv och i affärsnätverket Club Villa Marieberg finns medlemmar som representanter en mängd inflytelserika branscher.

När du går med i Club Villa Marieberg, växer ditt viktiga nätverk och du får också tillgång till vår vinkällare. Här arrangeras klubbevenemang där medlemmar exempelvis bjuds på vällagad mat och dryck, vinprovningar och matlagningskvällar med köksmästaren. Lokalen har en tillhörande relaxdel och hela atmosfären bidrar till en avslappnad miljö där det känns naturligt att skapa nya relationer.

Vi erbjuder även möjligheten att ha sitt eget vinskåp i källaren. Där förvaras dina drycker i rätt temperatur. Än har vi några vinskåp lediga. Vid intresserar vinskåp eller medlemskap i Club Villa Marieberg, kontakta oss på telefon 060-12 08 11 eller mail info@villamarieberg.se.

Du som redan är medlem kan logga in här.

HÄRLAGAT MED NÄRJAGAT

Vår mat

Lokala råvaror och årstidens växlingar styr vår meny. Vi lagar med kärlek från grunden, utan att krångla till det, och serverar dig vid bordet i vår trivsamma matsal med herrgårdsatmosfär.

Se våra menyer

SMAKHÖGARE I GLASET

Vår dryck

Genom att låta mat och dryck gå hand i hand, skapar vi kulinarisk njutning av högsta klass. Vår passion för att välja drycker som förstärker smakupplevelsen vill vi gärna dela med dig.

se vår vinlista