Meny 7 februari 2025
Förrätt
Gravad lax med bunden sallad på potatis och gräslök, hyvlade rädisor flagad västerbottenost och brynt smör
Varmrätt
Grillad flankstek med husets bearnaise, tryffelsky, bakade kvisttomater och pommes frites
Dessert
Kryddkokt äpple, vaniljcreme och havrecrunch
Trerättersmeny 399 kr/pers
Vinpaket: 399 kr/pers
Meny 21 februari 2025
Förrätt
Gubbröra på danskt rågbröd toppad med stenbitsrom och friterad lök
Varmrätt
Gödkalv med confiterade och rostade rotfrukter, dillskum och sellerifondant
Dessert
Friterad camembert med hjortoncreme och mandelkaka
Trerättersmeny 399 kr/pers
Vinpaket: 399 kr/pers
Vinlista & alkoholfria alternativ finns.
* Grosshandlarmenyn är fast och eventuella allergier anmäls i förväg