Villa Marieberg söker kock – utökar sitt köksteam

Emma Hedin Okategoriserade

Brinner du för gastronomi, känner inspiration, vill laga mat från grunden ?

Villa Marieberg är en av Sundsvalls vackraste restauranger i herrgårdsmiljö, där vi främst serverar mat av svenska råvaror samt lagar mat från grunden. Vi har en stark passion och fokus på hållbarhet och vår köksmästare komponerar tillsammans med sitt team en meny på säsongens bästa råvaror. Vi arbetar lokalt så mycket som möjligt, vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.

Vi söker dig som är en strukturerad och inspirerad person, som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Du kommer även att vara delaktig i att driva det kreativa arbetet framåt.

Vi erbjuder dig att arbeta i ett väl fungerande kök med hög standard på utrusning, vackra miljöer och med trevliga kollegor. Tjänsten är förlagd mest dagtid, men kvällar och helger förekommer, särskilt under högsäsonger. Vi har god planering och vet när olika event skall genomföras, vilket gör att vi planerar för att ha en god balans mellan arbete och fritid.

Köket leds av köksmästare Fredrik Persson, tidigare lagledare till det Svenska kocklandslaget, som tillsammans vann VM Guld. Förutom detta har han medverkat vid ett flertal Nobelmiddagar, deltagit i Årets kock och arbetat på välrenommerade restauranger.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket, ett stort intresse, är bra på att inspirera, har en positiv inställning, samt innehar körkort.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast månadslön.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att se din ansökan och välkomna dig till vår familj!

Ansök till: koket@villamarieberg.se