Meny

Förstklassig meny utan att krångla till det

Kulinariska anrättningar med smaker som förför är vårt signum, liksom förkärleken till fisk som är Villa Mariebergs specialitet. Årstidens växlingar styr vår meny och lokala råvaror av hög kvalitet är hemligheten bakom det som är vårt framgångskoncept: Förstklassig mat utan att krångla till det.

Menyerna gäller kvällstid och till ett minimum av 20 personer samt att alla i sällskapet väljer samma rätter (undantag specialkost).

Är ni ett sällskap under minimumantal, kontakta oss så hittar vi en lösning för Er.

Meny 1

 Förrätt:

Tartar av innanlår från Norrländska gårdar med prästostkräm, frasig ost & vattenkrasse

 Varmrätt:

 Bakad röding med bryntsmörhollandaise med forellrom, sotad sparrisbroccoli, svartkål och potatispuré

Dessert:

Vitchokladmousse med hallon*3 (hallonkräm, sorbet, färska), mandelkaka med citron

Pris 3-rätter 545:-/ Person

Meny 2

Förrätt:

Sikrom från trakten med yuzu, vitsoya, potatiskräm & frasig potatis

Varmrätt:

Grillad biff med krokett fylld med mandelpotatis, rotselleripure och kolgrillad selleri samt kalvsky smaksatt med lagerblad och timutpeppar

Dessert:

 Hasselnötsbavaroise med saltkolaglass och varm kolasås

Pris 3-rätter 595:-/ person