
Meny
Förstklassig meny utan att krångla till det
Kulinariska anrättningar med smaker som förför är vårt signum, liksom förkärleken till fisk som är Villa Mariebergs specialitet. Årstidens växlingar styr vår meny och lokala råvaror av hög kvalitet är hemligheten bakom det som är vårt framgångskoncept: Förstklassig mat utan att krångla till det.
Menyerna gäller kvällstid och till ett minimum av 20 personer samt att alla i sällskapet väljer samma rätter (undantag specialkost).
Är ni ett sällskap under minimumantal, kontakta oss så hittar vi en lösning för Er.
Meny 1
Förrätt:
Tartar av innanlår från Norrländska gårdar med prästostkräm, frasig ost & vattenkrasse
Varmrätt:
Bakad röding med bryntsmörhollandaise med forellrom, sotad sparrisbroccoli, svartkål och potatispuré
Dessert:
Vitchokladmousse med hallon*3 (hallonkräm, sorbet, färska), mandelkaka med citron
Pris 3-rätter 545:-/ Person
Meny 2
Förrätt:
Sikrom från trakten med yuzu, vitsoya, potatiskräm & frasig potatis
Varmrätt:
Grillad biff med krokett fylld med mandelpotatis, rotselleripure och kolgrillad selleri samt kalvsky smaksatt med lagerblad och timutpeppar
Dessert:
Hasselnötsbavaroise med saltkolaglass och varm kolasås
Pris 3-rätter 595:-/ person