
Kom och njut av en fantastisk lunch i en fin miljö. Hos oss står råvaror och smaker i fokus.
Boka ditt bord via mail till info@villamarieberg.se eller klicka här för att boka via webben.
Lunchmeny v. 13
MÅN 27/3 - FRE 31/3
Villans kött:
Måndag: Biff stroganoff med basmatiris, svamp, saltgurka, smetana, & persilja
Tisdag: Cajunbakad kycklingfilé med creamy corn, sötpotatis, blekselleri, & bacon
Onsdag: Nattbakad gårdsgris med äppelcidersås, äpplen, grönkål, & kokt potatis
Torsdag: Fetaostfylld färsbiff med örtrostad potatis, tomat- & löksallad, tzatziki, & olivrödvinssås
Fredag: Steak minute med pommes frites, soltorkad tomatsmör, & rödvinssky
155
Villans fisk:
Färserad spätta med skaldjur, potatisstomp, savoykål, & gräslökssmörsås
175
Villans vegetariska:
Harissagrillad broccoli med hummus, & rostad kikärtssallad med potatis & parmesan
155
Sött på maten:
Chokladpralin från Gånsviks choklad
35
* Fredag bjuder vi på dessert! *
Påsklunch v. 14
MÅN 3/4 - FRE 5/4
Välkomna till en påskinspirerad lunch hos oss på Villan! Till er valda varmrätt erbjuder vi ett härligt förrättsbord med bland annat laxar från Sillmans, skagenägg, sill, påskskinka, & varmrökt påsklamm.
Välj mellan kött, fisk, eller vegetariskt. Kaffe samt rabarberkaka med kardemumma, & vaniljsås ingår.
Påskens kött:
Lammstek med grönsparris, rödvinssky, & hasselbackspotatis
Påskens fisk:
Mjukbakad regnbåge med ramslökshollandaise, sparris, ärtor, silverlök, & pressad potatis
Påskens vegetariska:
Risotto med vårprimörer, & extralagrad prästost
Sött på maten:
Chokladpralin från Gånsviks choklad
35