Lunchmeny

Kom och njut av en fantastisk lunch i en fin miljö. Hos oss står råvaror och smaker i fokus.

Boka ditt bord via mail till info@villamarieberg.se eller klicka här för att boka via webben.


Lunchmeny v. 13

MÅN 27/3 - FRE 31/3

Villans kött:

Måndag: Biff stroganoff med basmatiris, svamp, saltgurka, smetana, & persilja
Tisdag: Cajunbakad kycklingfilé med creamy corn, sötpotatis, blekselleri, & bacon
Onsdag: Nattbakad gårdsgris med äppelcidersås, äpplen, grönkål, & kokt potatis
Torsdag: Fetaostfylld färsbiff med örtrostad potatis, tomat- & löksallad, tzatziki, & olivrödvinssås
Fredag: Steak minute med pommes frites, soltorkad tomatsmör, & rödvinssky

155

 




 

Villans fisk:

Färserad spätta med skaldjur, potatisstomp, savoykål, & gräslökssmörsås

175

Villans vegetariska:

Harissagrillad broccoli med hummus, & rostad kikärtssallad med potatis & parmesan

155

Sött på maten:

Chokladpralin från Gånsviks choklad

35


* Fredag bjuder vi på dessert! *


Påsklunch v. 14

MÅN 3/4 - FRE 5/4

Välkomna till en påskinspirerad lunch hos oss på Villan! Till er valda varmrätt erbjuder vi ett härligt förrättsbord med bland annat laxar från Sillmans, skagenägg, sill, påskskinka, & varmrökt påsklamm.

Välj mellan kött, fisk, eller vegetariskt. Kaffe samt rabarberkaka med kardemumma, & vaniljsås ingår.

Påskens kött:

Lammstek med grönsparris, rödvinssky, & hasselbackspotatis

Påskens fisk:

Mjukbakad regnbåge med ramslökshollandaise, sparris, ärtor, silverlök, & pressad potatis

Påskens vegetariska:

Risotto med vårprimörer, & extralagrad prästost

Sött på maten:

Chokladpralin från Gånsviks choklad

35